CREAPRO Ltd

Analitika | AI | Podatkovni inženiring | Svetovanje

Uporabite svoje podatke,
izkoristite svoje možnosti

Preoblikujte svoje poslovanje z umetno inteligenco. Z izkušnjami pri ustvarjanju AI produktov, ki imajo pomemben poslovni učinek, smo ekipa, ki ji lahko zaupate, da bo uresničila vašo vizijo. Sodelujmo in z močjo umetne inteligence revolucionizirajmo vaše poslovanje.

ailagpt

Komunicirajte z internimi dokumenti v naravnem jeziku

Naj vas ime ne zavede: AILAGPT je zgrajena kot prilagodljiva samostojna CREAPRO AI rešitev in deluje na podlagi Microsoftove tehnologije Azure OpenAI ChatGPT4.

AILAGPT govori slovensko in lahko preprosto preišče vse vaše dokumente ter omogoči enostavni dostop do informacij, kot bi govorili s sodelavko. Lahko vam pomaga pri generiranju vsebine, pripravljanju povzetkov ali prevajanju. Preprosto in enostavno.

VARNOST, DOSTOP IN SKLADNOST PODATKOV

Varnost podatkov je ključnega pomena za vsako podjetje. AILAGPT v ozadju uporablja platformo Azure Open AI, ki zagotavlja visoko raven varnosti podatkov z uporabo šifriranja, avtentikacije, avtorizacije, nadzora in skladnosti. Uporabniki lahko dostopajo do storitve le z veljavnimi poverilnicami in dovoljenji, ki omogočajo različen nivo dostopa do dokumentov.

VAŠI PODATKI SE NE UPORABLJAJO ZA TRENING AI MODELOV

AILAGPT uporablja Azure Open AI modele, ki so že predhodno natrenirani na velikih količinah javnih podatkov. Vaša vprašanja oziroma zahteve in interni dokumenti so le vhodni podatki za generiranje izhodnih rezultatov.
To pomeni, da se vaši interni podatki ne uporabljajo za trening AI modelov.

VAŠI PODATKI OSTANEJO VAŠI PODATKI

AILAGPT je zasnovana tako, da zagotavlja najvišjo stopnjo zasebnosti in varnosti za podjetja. Vaši podatki ostanejo v vašem nadzoru in jih lahko kadarkoli izbrišete. Podatki, ki se prenašajo med AILAGPT in Azure Open AI, so šifrirani.
Vaša vprašanja in rezultati se ne shranjujejo na strežnikih Azure Open AI storitve. Vaša vprašanja in rezultati se ne delijo z drugimi uporabniki ali tretjimi osebami.

AILAGPT: preprost in učinkovit način za komunikacijo z vašimi dokumenti.

AILAGPT je neverjetno enostavna za uporabo in ne zahteva nobenega usposabljanja ali izobraževanja za uporabnike. Je najboljše orodje za iskanje, analizo in ustvarjanje informacij iz vaših dokumentov.

ailagpt

KJE VAM LAHKO POMAGA AILAGPT

01

PRIPRAVA
POVZETKOV

Uporabite AILAGPT, da avtomatsko povzame dolge in obsežne dokumente, kar zmanjša čas, potreben za pregled le teh.

02

ISKANJE INTERNIH
INFORMACIJ

Z uporabo AILAGPT lahko enostavno poiščete interne informacije in dokumente v podjetju.

03

POGOSTA VPRAŠANJA
ZAPOSLENIH

AILAGPT pomaga odgovarjati na pogosta vprašanja zaposlenih, kar razbremeni zaposlene.

04

USTVARJANJE NOVIH
VSEBIN

Če želite ustvariti nove vsebine na podlagi vaših internih dokumentov, lahko uporabite AILAGPT za pomoč pri ustvarjanju.

05

PREGLED IN
PREVERJANJE POGODB

Enostavno preverite pogodbe in primerjate ustreznost posameznih členov glede na referenčno pogodbo.

06

SENTIMENTNA
ANALIZA

Uporablja se za analizo sentimenta besedila, kar omogoča razumevanje čustvenega tona besedila.

ailagpt in action

07

PREVERJANJE INTERNIH
DOKUMENTOV

Uporabna za hitro in natančno prevajanje internih dokumentov, vključno s politikami podjetja, navodili, poročili in komunikacijo med različnimi oddelki ali mednarodnimi podružnicami.

08

KLASIFIKACIJA
EMAILOV

Omogočite samodejno klasifikacijo vhodnih emailov in njihovo usmerjanje na ustrezne oddelke ali zaposlene na podlagi vsebine, predmeta ali drugih meril.

09

ISKANJE PODOBNIH
DOKUMENTOV

Poiščite dokumente, ki so bili uporabljeni pri podobnih projektih na podlagi opisa projekta. To pomeni, da lahko hitro najdemo relevantne vire in dokumentacijo za nove projekte, kar olajša delo.

Zaradi povezljivosti, prilagodljivosti in možnosti popolne personalizacije
je AILAGPT idealna rešitev za različne uporabniške primere

HITROST IN UČINKOVITOST

AILAGPT omogoča, da do vaših internih dokumentov dostopate preko enostavnega in prijaznega vmesnika za klepet. Ni vam treba brskati po številnih mapah, datotekah in spletnih straneh, da bi našli želene informacije. Lahko preprosto postavite vprašanje in dobite odgovor v nekaj sekundah. To vam prihrani čas in trud ter poveča vašo produktivnost.

NATANČNOST IN ZANESLJIVOST

AILAGPT uporablja najnovejše tehnologije umetne inteligence, ki so sposobne analizirati in sintetizirati velike količine podatkov. Prav tako lahko prepozna pomembne in relevantne informacije iz vaših internih dokumentov in jih predstavi na jasen in razumljiv način. Nenazadnje lahko preveri tudi verodostojnost in ažurnost informacij ter vas opozori na morebitne napake ali protislovja.

KREATIVNOST IN
INOVATIVNOST

AILAGPT ni le orodje za iskanje informacij, ampak tudi partner za ustvarjanje novih vsebin. Pomaga vam lahko  pri pisanju besedil, generiranju povzetkov, prevajanju besedila, primerjavi besedil, izdelavi grafikonov in tabel ter drugih kreativnih nalogah. Prav tako pa lahko spodbuja vašo domišljijo in inovativnost.

POGOSTA VPRAŠANJA

AILAGPT je orodje za naravno obdelavo jezika, ki temelji na modelu GPT v okviru Azure Open AI tehnologije. Omogoča avtomatizacijo nalog, kot so iskanje informacij v internih dokumentih, avtomatsko odgovarjanje na vprašanja, prevajanje besedila, analiza sentimenta in še več.

Do AILAGPT dostopate preko enostavnega vmesnika v katerem postavite vprašanje ali vnesete besedilo, na katerega želite dobiti odgovor ali analizo. Orodje bo nato generiralo ustrezne odgovore.

Varnost vaših podatkov je za nas prednostna naloga. AILAGPT zagotavlja varnost podatkov in uporablja najboljše prakse za zaščito informacij ter spoštuje veljavne zakone o varstvu podatkov.

Podane odgovore lahko preverite z referencami na ustrezne dokumente ali dele dokumentov, ki jih AILAGPT uporabila za generiranje odgovora. Reference so avtomatsko na voljo ob generiranju odgovora.

AILAGPT je prilagodljiva rešitev in se lahko personalizira različnim potrebam podjetij. Priporočamo, da se posvetujete z našim strokovnjakom za določitev najboljših uporabniških primerov za vaše podjetje.

Cena uporabe je odvisna od števila uporabnikov, uporabljenih virov in obsega uporabe. Za podrobne informacije se obrnite na našo prodajno ekipo.

Da, govori slovensko. Podpira pa tudi več jezikov, kar omogoča uporabo v mednarodnem okolju in komunikacijo z različnimi uporabniki v njihovem maternem jeziku.

Contact Us

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.