CREAPRO Ltd

Analitika | AI | Podatkovni inženiring | Svetovanje

Uporabite svoje podatke,
izkoristite svoje možnosti

Preoblikujte svoje poslovanje z umetno inteligenco. Z izkušnjami pri ustvarjanju AI produktov, ki imajo pomemben poslovni učinek, smo ekipa, ki ji lahko zaupate, da bo uresničila vašo vizijo. Sodelujmo in z močjo umetne inteligence revolucionizirajmo vaše poslovanje.

Kaj je Azure OpenAI?

Modeli OpenAI podpirajo številne aplikacije velikih jezikovnih modelov. Zlasti tiste, ki se ukvarjajo z ustvarjanjem vsebine. Ti modeli lahko povzemajo besedila, iščejo informacije, se odzivajo na poizvedbe, ki so oblikovane v naravnem jeziku, itd.

Zakaj/Čemu?

Uporabno za

Primer: Odgovarjanje na vprašanja na podlagi dokumentacije

Namesto da bi se prebijali skozi velike nabore dokumentacije za interno poslovanje, posebnosti projekta ali iskanje podobnih projektov, lahko preprosto uporabite sistem velikega jezikovnega modela, ki med vašimi dokumenti najde pravi kontekst in pripravi odgovor na vaše vprašanje (poziv). S tem lahko bistveno prihranite čas pri zagonu novih inženirskih projektov ali iskanju internih pravilnikov ipd.

Koristi

Poveča učinkovitost trženja, komuniciranja in poslovanja ter obogati ustvarjalne procese. Ker so modeli nameščeni v delovnem prostoru Azure, informacije ostanejo v vašem okolju.

Funkcije

Panoge

5 glavnih primerov uporabe

  1. Analiza sentimenta (razpoloženja)
  2. Klasifikacija pošte (ponudba, prijava za podporo, …)
  3. Sistem za odgovarjanje na vprašanja
  4. Ustvarjanje tržnega gradiva
  5. Povzemanje besedila