CREAPRO Ltd

Analitika | AI | Podatkovni inženiring | Svetovanje

Uporabite svoje podatke,
izkoristite svoje možnosti

Preoblikujte svoje poslovanje z umetno inteligenco. Z izkušnjami pri ustvarjanju AI produktov, ki imajo pomemben poslovni učinek, smo ekipa, ki ji lahko zaupate, da bo uresničila vašo vizijo. Sodelujmo in z močjo umetne inteligence revolucionizirajmo vaše poslovanje.

BANČNIŠTVO

TELEKOMUNIKACIJA

MALOPRODAJA

FARMACIJA

ZAVAROVALNIŠTVO

SOLUTIONS

PRO 360°

Celovite rešitve, prilagojene posebej za vas

Svetovanje

Ne glede na to, ali morate analizirati podatke, optimizirati procese, avtomatizirati naloge ali ustvariti inovativne izdelke, imamo strokovno znanje in izkušnje, s katerimi vam pomagamo doseči zastavljene cilje. Naj vam pokažemo, kako lahko vaše podatke spremenimo v vrednost.

Razvoj v programskih jezikih R in Python

R in Python sta priljubljena programska jezika za analizo podatkov, statistično modeliranje in avtomatizacijo. Naša izkušena ekipa razvijalcev vam z izkoriščanjem zmogljivosti R in Pythona pomaga pri odkrivanju dragocenih vpogledov, racionalizaciji procesov in spodbujanju inovacij.

Podatkovni inženiring

Pretvorite surove podatke v uporabne vpoglede z našimi strokovnimi storitvami podatkovnega inženiringa. Racionalizirajte svoje podatkovne cevovode, enostavno integrirajte in odkrijte dragocene priložnosti.

Podatkovna znanost

Zagotovite si konkurenčno prednost z uporabo napovedne moči podatkovne znanosti. Naša ekipa usposobljenih podatkovnih znanstvenikov je specializirana, da s pomočjo naprednega statističnega modeliranja, strojnega učenja in umetne inteligence odkrije dragocene vpoglede, ki spodbujajo vaše poslovanje.

Podatkovno skladiščenje

Poslovite se od podatkovnega kaosa in pozdravite poenostavljeno delovanje. Naše zanesljive rešitve za skladiščenje podatkov zagotavljajo centralizirano zbirališče za vse vaše strukturirane in nestrukturirane podatke ter zagotavljajo enostaven dostop, učinkovito shranjevanje in nemoteno integracijo v vaši organizaciji.

BI in vizualizacija

Spremenite zapletene številke v privlačne prikaze, ki ustvarjajo sliko. Naše BI in vizualizacijske rešitve vam omogočajo temeljito poznavanje poslovanja, odkrivanje trendov in samozavestno ukrepanje na podlagi dejstev.

PRIMERI IZ PRAKSE

Nekaj zanimivih primerov,

na katerih smo delali

Z našimi partnerji si močno prizadevamo, da bi jim pomagali na njihovi poti do konkurenčne prednosti in vodilnega položaja na trgu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Soustvarjanje z

napredno mislečimi organizacijami

Izkoristite svoje podatke že danes!

Vaši podatki, vaša zgodba, naša strast!

Zaupajo nam vodilna podjetja

Krepitev moči z brezmejnimi vpogledi – izkoriščanje potenciala v velikem

“CREAPRO je bil odličen partner pri naših začetkih uvajanja umetne inteligence. Zaradi njihovega strokovnega znanja in izkušenj na področju algoritmov za napovedovanje prodaje z umetno inteligenco ter osebnega pristopa je bil celoten proces enostaven. Z njihovim vodenjem smo tehnologijo AI prvič vključili v naše poslovne procese. Vsekakor priporočamo!”
Andrej Vidic
Direktor dobavne verige, Helios

O nas

Našo ekipo izkušenih strokovnjakov za umetno inteligenco poganja strast do reševanja problemov, saj podjetja usmerjamo pri razvoju celovitih AI rešitev – od zasnove do končne produkcije. Med celotnim procesom dajemo velik poudarek zagotavljanju oprijemljive poslovne vrednosti. Naša edinstvena supermoč je v tem, da znamo zapletene poslovne zahteve pretvoriti v praktične, učinkovite in uspešne rešitve.